Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Bookstore_Duniaiman

Followers

Saturday, April 23, 2016

Kanak Kanak Riang

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani



Hai Silent Reader . Apa khabar semua ? Semoga hari ini lebih baik dari semalam . Aamiin . Huu ! Dah lama tak update blog . Rasa rindu nak menaip dekat laptop , tapi apakan daya sejak berpindah rumah nie internet tak ada lagi . Alhamdulillah , Yes adik membantu (:

Bila lama tak update banyak benda nak diceritakan . Tapi takpe , wani takkan cerita semuanya hari ini , hari nie nak share mengenai kanak kanak riang :D

Siapakah kanak kanak riang itu ??





Alhamdulillah , tahun nie dapat mengajar dekat Tadika Inovatif . Anak murid pula comel-ii dan mempunyai banyak kerenah T.T tapi takpe , pengalaman handle budak begitu . Dalam kelas ada 20 orang murid . Tu baru sesi pagi , untuk sesi petang mengajar Sek Rendah Islam , tahun 3 .

Memacam kerenah ada , hyperactive pun ada , ada pula budak yang suka minta perhatian asyik menyendeng je dengan wani . Bukan tak suka , sedikit rimas asyik berkepit . Sepanjang 4 bulan nie , alhamdulillah dapat feedback yang positif mengenai anak mereka (:

Persekitaran tadika , berserta kawan sekerja . Alhamdulillah , ada baiknya ada kurangnya , hehe . Itu normal dalam kehidupan nie .

Itu sahaja setakat hari nie , inshaaAllah , akan datang wani akan update mengenai hal lain .


Dunia Iman BookstoreAlhamdulillah , Dunia Iman Bookstore dah ada laman web , boleh layari untuk terjah buku baru . Dan ada SALE !! untuk bulan ramadan yang bakal menjelang tak lama lagi .

www.duniaiman.com

- Assalamualaikum_

|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'   |