Segmen Nasz : Saya Sahut Cabaran Anda !

May 11, 2012

Jumaat , 11 / 05 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Wani join segmen agi ? haha , bukan ap , rasa boring2 plak sebb bkak blog tak thu nak story pasal apa , jadi daripda tengok je blog nie , wani buat lah sesuatu dengan join segmen .

Wani join segmen nie , sebab wani telah diCABAR ! huu , terkejtlah jugak , tibe2 dicabar , hehehe , wani pun , pergilah ke link yg ditinggalkan , 0oh , baru faham , kenpa wani dicabar :))

Sekarang wani nak join segmen tu plak ^_^


nak join , klik banner diatas .

nota kecil :))*  blogger siapa yg telah dicabar wani , " ANDA DICABAR " , mohon ! tulis dikomen ini , " SAYA TERIMA CABARAN    ANDA "
* blogger siapa yg terima cabarn wani , wani akan letak dia di bloglist blog ini sepanjang mei .
* klau tangan tu rajin , joinlah segmen ini :))
* tamat penyertaan , 11mei , pukul 11 malam .

followlah blog wani sekali , jika sudi .





You Might Also Like

3 comments

  1. @* faten adella *
    haha , ak pun . org ajak , ak join jer . heee

    ReplyDelete
  2. Nani nak cabar awak...

    Kalau berani..sahut la cabaran Nani...
    Nani akan masukkan awak dalam bloglist "berani di cabar" di blog Nani...
    haha xD

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete

Fanpage