Siapkan Assignment ( ijtihad )

July 25, 2012

Rabu , 25 / 07 / 2012
! Assalamualaikum !
&
~ Salam Sejahtera ~
بسم الله الرحمن الرحيم 




Sungguh sebak hati ini :( ~ wah ! bt ayat pasrah plak , hehe . Yela , sedih tahu tak klau tak hadir kelas . Wani pernah sekali kelas pengantar syariah , sekali ( semalam ) kelas aQidah islamiyyah , aduii ! moga-2 tidak ad pda kelas fiQh ibadat plak .


Semlam jugak , pi jumpa ustaz untuk subjek pengantar syariah , nak minta tajuk assignment  . Tapi wani kekurangan orang untuk kump wani , ta kan 2 org je kut kan yang bentang assignment uh ? kene cari org nie , naya la klau 2 orang ja yang present .


Dah dapat tajuk , hah ! nak thu tak wani  dapat tajuk apa ? laa , bukan nak promot tapi nak minta tolong kepada sesiapa yang tahu dan faham bab nie , habaQ-2 la mai , sian cek :( hihi . Wani dapat tajuk ijtihad .


Lepas solat maghrib , kawan wani yang study dulu bab nie , wani pi solat tarawih . Balik dari solat tarawih , baru wani mula untuk faham tajuk nie . Tapi ta sume la , wani baru faham bahgian pengertian , huhu .


Assignment wani pkai power point . Laa , wani tak pernah present pkai power point sebelum nie . ~ aduh ! memgla , zaman sekolah mne pkai lap , pkai kertas manjung dlu . Setakat hari nie present kami baru siap , 20% dari 100% , hihihi . Laa , tak tahu nak buat design cmne ? kang lintang pukang , serabut , kene potong marks plak . Tapi akanku cuba sedaya upaya , insyaAllah :)


Okeylah , setakat ini saja untuk update kali nie , selamat berpuasa pda hari yg ke-5 .







You Might Also Like

0 comments

Fanpage