Balas meseg dan komen facebook dari email ?

September 05, 2012

Rabu , 05 / 09 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم


Hai warga blogger sekian-2 . Sebenarnya hari ini tak tahu nak update pasal apa , tapi tibe-2 terfikir perkara yang sering wani lakukan , boleh dikatakan setiap hari lah jugak :D . Rasa-2 apa ye ?? Ermm , korang pernah buat tak balas komen facebook dari email ? 

Tak pernah ! cubalah nanti dekat facebook korang dan pengomen yang lain akan nampak macm nie :-

klik untuk kejelasan

tapi lebih baik janganlah sebab ia akan terpampar tarik , masa , kepada siapa , dan akan akan ada via email . Sebab korang balas melalui email . Eleh , special la sikit , asyik via mobile jer , hehehe .

Kenapa ek wani bkak dekat e-mail ? kenapa tak bukak dekat facebook terus ? Ermm , kenapa ye ? haha , ( banyak plak tanda soal padahal diri sendiri yang tanya :D ) . Kerana ye adik-2 , kakak-2 , abang-2 , mak ayah sekalian umah , ini kerana ye tempat belajar wani tak boleh bkak facebook dekat asrama kerana sebab-2 tertentu tapi dekat liberary library boleh la . Lagipun bagus jugak tak adalah mengadap facebook sangat pengaruh nya kuat . Dah tak boleh bukak facebook , bukak blog je , ini pun dah dikira Alhamdulillah . 

Klau nak cuba , buatlah . Tak yah log in facebook , log in e-mail ja . Bila korang dah balas komen melalui email , baru bkak facebook , cuba tengok apa dah jadi dengan kotak komen korang . Itu pun klau nak cuba , tak salah pun , tak ada orang nak denda :)

Selamat mencuba !!


You Might Also Like

2 comments

  1. Ok...nanti nak cuba..
    Tapi kena bayar kan monthly...RM1

    ReplyDelete
  2. @Hanif Idrus
    eh ! yeke ? tak pernah thu plak . Tarik duit dri mana ? Dah lama dh bt keje nie :D tapi tak pernah thu pun .

    ReplyDelete

Fanpage