Makan Aiskrim

September 01, 2012

Sabtu , 01 / 09 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم


Lama tak upadate untuk bercerita , kebanyakkanye asyik join segmen dan bla bla bla :D . Tapi hari ini nak bercerita sikitlah , hehe .

Semalam ( 31 / 08 ) baru ketiadaan mood atas sebab-2 accident hati yang berlaku ( syhh ! diam sape yg dapt tangkp dan tahu ) . Disebabkan itu , ada kawan ( amalina ) yang baik ingin memujuk hati ini dengan belanja aiskrim :D macam budak-2 kan ? hehe . Wani thu , walaupun tidak dapat dihapuskan perasaan itu , namun paling tidak muncul la kegembiraan walaupun seketika :)

Dan hari ini pun , ada kawan ( insyirah ) , ceh ! nak pujuk kedukaan lagi la tu dengan belanja aiskrim jugak , hahaha . Aku harap esok pun ada jugak , hehehe . ( amboi , lebih-2 pulak :D )

Terima kasih belanja aiskrim , lama tak makan aiskrim . Nanti tahun depan ak belanja korang plak , hehehe . )


You Might Also Like

0 comments

Fanpage