Segmen : Aku Sayang Kau . Sahabat .

September 12, 2012

Rabu , 12 / 09 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Wani nak join 1 segmen nie , bunyi macam menarik dan wani tersangatlah suka :)) . Wani nak sangat kenalkan sahabat wani dekat korang . Sebab wani memang sangat sayang dekat dia :D

klik banner untuk join :)

TAG : NARUTO

haha , nak tahu tak sapa sahabat wani ? Dia adalah hamba Allah .

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

ting !!! :D


Inilah sahabat wani , nama dia Saidatul SyafiQah . Comey kan ? hehehehe .. Okey , wani kenal dia dekat sek men ( maahad al-abbasiah ) , wani betul-2 rapat dengan dy , masa form 3 . Form 2 pun rapat jugak tapi bukanlah seperti isi dengan kuku . Masa form 3 , bagaikan aur dengan tebing , hehehe . Sonoklah kawan dengan dy , wani bersyukur sangat Allah kurniakan seorang sahabat seperti ini dalam kehidupan wani . Dy seorang yang ambik berat tentang wani , bila wani salah dy sering tegur kesalahan wani , dan wani ambik teguran itu walaupun kadangkala wani ulangi lagi kesalhan itu , tapi dia sabar . Dy jugak sering menasihati wani dalam sesuatu perkara , tapi apa yang wani paling nampak nasihat tentang pergaulan wani dengan lelaki , Alhamdulillah , nasihat dy sering wani sematkan dihati dan ingatan , bukan sahaja nasihat tentang itu , nasihat dalam pelbgai aspek . Dia jugaklah tempat wani mengadu jika wani ada masalah , dan dia akan beri respon yang positif dan wani akan rasa lega lepas luahkan dekat dia .

Hahaha , banyak plak wani cerita tentang dy , sebnarye banyklah nak cerita tentang dy , tapi memang tak dan lah kan ? hehehe . Okey , tu jela apa yang dapat wani sampaikan :) . Wani harap perhubungan persahabatan dengan dy sampai ke akhirat kelak . 
Ana uhibbu anti lillah hi ta'ala :)




Dan Akhir sekali , nie khas untuk si dia .

|
|
|
|
|
|
V








You Might Also Like

8 comments

  1. assalamualaikum , pertama sekali thanks sbb join segmen ni . suke baca entry wanie . kalau kawan wanie tu baca , mesti dia terharu . penuh keikhlasan , hehe . thanks wanie . btw , cantik blog wanie . kite follow sekali , 163 . :)

    ReplyDelete
  2. mari la join giveaway saya
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

    ReplyDelete
  3. wanieyhhhh.......!!!
    sgt la sedeyh...plus terharu plus mcm2 lagi...(haha)
    semoga hubungn kte diredhai dn dirhmati ALLAH..
    (smbil menanges blakang pintu)

    ReplyDelete
  4. @saidatul
    Saidatul ! haha , malu bakhang . Kau baca :D

    ReplyDelete
  5. salam , awak . list peserta dah siap . jom baca kisah mereka plakk :)

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat-apa-respond.html

    ReplyDelete
  6. cweet la , hehehe ~ CP singgah sini dari blog tirah , hehehe , saje bw :D

    ReplyDelete
  7. dtg dri segmen yg sme http://dayahsanif.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. salam singgh dri sgmen y sme =)

    ReplyDelete

Fanpage