Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Tuesday, October 30, 2012

Cerialah wahai hati :)

Selasa , 30 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم


Tuhan mengizinkan kita disakiti , 
agar esok kita tahu cara untuk mengubati orang yang terluka .
Tuhan membuat kita menangis , 
agar esok kita mampu menghiburkan orang yang kesedihan .
Tuhan menjadikan kita manusia dengan mempunyai kelebihan dan kelemahan ,
agar kita sedar dan tahu bahawa dengan hanya
BERDOA DAN BERUSAHA .
Tuhan akan menjadikan
segalanya indah pada waktunya .

InsyaAllah :)


Sunday, October 28, 2012

Jom Tambah Follower Twitter

Ahad , 28 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Wani nak join segmen follow twitter , memg sebelum nie dah join , kalau nak join lagi bley kan ?? hehe * don't say i tamak , :D

klik banner untuk join :)

Nie link twitter wani , klik la (",)
https://twitter.com/waniezunidan

Nak senang , korang klik at sidebar wani



TAG : Comey





Friday, October 26, 2012

Jom tingkatkan follower Twitter sampai lebam

Jumaat , 26 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Hai ! macam mana suasana raya haji korang tahun ini ?? meriah , atau sunyi atau tak rasa apa-ii ? tanyalah diri korang , apa yang korang rasa :D .

Wani tinggal lagi 2 paper untuk final exam ini , ini pun bkak sebab nak luangkan masa sikit , hehe . Lepas final , hehehe , faham-ii jela . Tapi wani tak adalah update 24jam (",)

Bkak blog ja , terus nak join segmen , hehe . Wani nak join segmen ini

klik banner untuk join :)


- Nie link twitter wani ( klik )
tak pun korang klik at sidebar blog wani .



- follower wani :-






Nota PintuWani dapat follow sampai hari sabtu dan ahad pagi . Sebb wani nak balik kolej . Tapi wani akan follow back , cume lambat sikit untuk wani follow back . Terima kasih , harap faham :) , tapi wani akan follow korang jugk .



Comelnya !! ^_^

Jumaat , 26 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Ini bukan wordless monday hingga sunday , hahaha . Nie wordless tanpa idea untuk update , tapi wani akan gelarkan ia wordless seorang kakak :)

Cuba tengok adik saya , comeykan !! :D * macam kau sorang ja ada adik .
Nur Saiyidah Binti Zunidan










Saturday, October 13, 2012

Maaf , dadada :D

Sabtu , 13 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !

Bismillahirahmanirahim ,

Nie mungkin last update dari wani untuk bulan ini , sebab wani takkan update blog dah lepas nie , final exam dah menjelma maa :)

Wani start final exam , isnin ( 15 / 10 ) , bulan ini . Jadi sesiapa yang ada tag wani untuk join segmen-ii , maaf sangat sebb tak dapat join . 

Terima kasih kepada followers wani dan pembaca-ii sekalian , rindu-ii lah blog kuning wani nie :D *nie bukan kuning digi . 

Dan doakanlah kejayaan wani untuk final exam ini , insyaAllah . Wani baru sem1 , nanti lepas cuti sem , sem2 , insyaAllah . Doakan wani taw . Semoga korang berada dibawah lindungan rahmatNya , Aamiin .



Friday, October 12, 2012

Sungguh

Jumaat , 12 / 10 / 2011
! Assalamualaikum !

Tak thu nk mengatakn mcam mna tertipu sungguh , wani kcewa sangat dengn exam tadi .

Hati nie sunggug mengatakn yg wani akn repeat subjek tu untk sem depan :( tpi nie hati wani yg kata .

Segala-ii nya , wani berserah je kpada Allah , Dia lbih Mengetahui :)



Wednesday, October 10, 2012

Wordless Wednesday #01

Rabu , 07 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !


Maafkan aku wahai teman-ii seperjuanganku 

( Saidatul , Izyana , Insyirah , Amalina , Syakirah , Wahida , SyafiQah , K.Kyrah )





Tuesday, October 09, 2012

Inai time

Selasa , 09 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم


Wani tak tahu kawan-II wani demam inai kali nie , hehehe . Tangan dyorang semua ada inai dan kecuali wani :D *tangan wani bersihh jaa , hihihi .

Inai nie pakai saja-II ja , sebab ada sorang kawan wani adik dia bawa inai datang kolej . Malam tu jugak dyorang pkai , dan hari nie pun dyorang pkai jugak . Malam tu dekat jari je , tapi hari nie macam-II bentuk ada , tulisan , kartun naruto pun ada . Huu ! tak tahulah dyorang nie o_0

Nielah gambar yang sempat kami snap :-













Nie ja gambar yang wani ambik untuk di updatekan dalam blog nie . Nie bukan inai tanda dah kawin ya , hehehe . Tapi ada sorang kakk tu dah kawin , korang teka lah yang mana ? hehehe .

Okey , Assalamualaikum , masuk waktu asar dah :))



See my blog (",)

Selasa , 09 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Kuning !? Sebelum nie purple .

AlhamdulilLah . Akhirnya , menjadi jugak blog wani warna kuning . Sebnarnya lama nak edit blog warna kuning tapi macam asyik tak ada choice ja . Lagi-ii background nya . Baru nie yang berkenan di hati *hati wani la :D

Sakit mata ta ? yela , kuning nie macam terang ja , takut jugak la , nanti tak ada sape nak jenguk blog wani dah :( sebb warna blognya kuning menyerlah ! hehehe .

Nie fist time edit blog sendiri dan totaly semua wani yang buat . Cantik ta ? Cantik ta ? Tak kan , tapi comeyy ad , hihihi .

Nie blog lama wani ( Ungu )



Dan ini yang baru ( kuning )

My favorite colour >,<


Wani tukar design semuanya , tak la secepat k.lyssa . Dia mybe pro . Wani mengambil masa 1 jam untuk siapkan seluruh blog nie , cuma kotak komen tak sempat nak tukar pape (",)

Okey , done my blog . " New Blog " , hehehe . Selamat membaca


UPDATE : Wani baru tukar " back to top " , tu wani buat sendiri jadi simple je ^_^



Sunday, October 07, 2012

Berat Blog ??

Ahad , 07 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Dekat dashboard wani ramai orang update tentang berat blog , jom timbang berat blog . Blog tu ada berat ka ? :D

Wani pun nak cuba gak , hehehe . Kot-ii la , banyak widget yang tak penting dalam blog wani nie , wani pun main letak je klau widget tu nampk menrik , tapi dulu la , hehehe . Sekarg ? ah ! bnyak nie ja widget wani . * tengok , sembang ke laut dah .

Okey , wani try timbang blog wani pada page ini

Inilah hasilnya :-



Berat tak ?? Orang kata , kalau lebih 100MB berat , tapi wani punya macam ringan ja , hehehe . Kire ringanlah kan bila loading . Bolehlah korang singgah selalu (",)






Saturday, October 06, 2012

Rindu yee (",)

Sabtu , 06 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Wani says : Rindunya dekat ??? lalalala.
Ibu ayah dan saiyidah

Sebelum nie tak rindu pun , hehehe . Tiba-ii hari nie rindu plak :D , rindu yang sangat plak tu ..
Haha , ibu dengan ayah macam kena datang sini ja , bagi ubat rindu *pdahal godek nak suh datang :D



Wani says again : Rindunya dekat ???
Saidatul !!!!

Saidatul , rindunya dekat kau . Dahla lama tak mseg kau , terima kasih atas doa yang kau titipkan dalam facebook tu . Tapi ak tak boleh tengoklah doa tu , hehehe .




Saya Nak Doodle by Zakie11

Sabtu , 12 / 01 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Wani nak join segmen nie :-

klik banner untuk join :)

Nama : WanieSyazwani
Warna : #F4FA58

TAG :