Berat Blog ??

October 07, 2012

Ahad , 07 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Dekat dashboard wani ramai orang update tentang berat blog , jom timbang berat blog . Blog tu ada berat ka ? :D

Wani pun nak cuba gak , hehehe . Kot-ii la , banyak widget yang tak penting dalam blog wani nie , wani pun main letak je klau widget tu nampk menrik , tapi dulu la , hehehe . Sekarg ? ah ! bnyak nie ja widget wani . * tengok , sembang ke laut dah .

Okey , wani try timbang blog wani pada page ini

Inilah hasilnya :-



Berat tak ?? Orang kata , kalau lebih 100MB berat , tapi wani punya macam ringan ja , hehehe . Kire ringanlah kan bila loading . Bolehlah korang singgah selalu (",)






You Might Also Like

2 comments

Fanpage