Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Friday, October 26, 2012

Jom tingkatkan follower Twitter sampai lebam

Jumaat , 26 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Hai ! macam mana suasana raya haji korang tahun ini ?? meriah , atau sunyi atau tak rasa apa-ii ? tanyalah diri korang , apa yang korang rasa :D .

Wani tinggal lagi 2 paper untuk final exam ini , ini pun bkak sebab nak luangkan masa sikit , hehe . Lepas final , hehehe , faham-ii jela . Tapi wani tak adalah update 24jam (",)

Bkak blog ja , terus nak join segmen , hehe . Wani nak join segmen ini

klik banner untuk join :)


- Nie link twitter wani ( klik )
tak pun korang klik at sidebar blog wani .



- follower wani :-






Nota PintuWani dapat follow sampai hari sabtu dan ahad pagi . Sebb wani nak balik kolej . Tapi wani akan follow back , cume lambat sikit untuk wani follow back . Terima kasih , harap faham :) , tapi wani akan follow korang jugk .



3 comments:

  1. amb0i....menyerlah kuning nya..
    banana spirit-saidatul

    ReplyDelete
  2. dah follow twitter n blog awak.

    =)

    http://wanaowen.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-twitter-sampai.html

    ReplyDelete