See my blog (",)

October 09, 2012

Selasa , 09 / 10 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Kuning !? Sebelum nie purple .

AlhamdulilLah . Akhirnya , menjadi jugak blog wani warna kuning . Sebnarnya lama nak edit blog warna kuning tapi macam asyik tak ada choice ja . Lagi-ii background nya . Baru nie yang berkenan di hati *hati wani la :D

Sakit mata ta ? yela , kuning nie macam terang ja , takut jugak la , nanti tak ada sape nak jenguk blog wani dah :( sebb warna blognya kuning menyerlah ! hehehe .

Nie fist time edit blog sendiri dan totaly semua wani yang buat . Cantik ta ? Cantik ta ? Tak kan , tapi comeyy ad , hihihi .

Nie blog lama wani ( Ungu )



Dan ini yang baru ( kuning )

My favorite colour >,<


Wani tukar design semuanya , tak la secepat k.lyssa . Dia mybe pro . Wani mengambil masa 1 jam untuk siapkan seluruh blog nie , cuma kotak komen tak sempat nak tukar pape (",)

Okey , done my blog . " New Blog " , hehehe . Selamat membaca


UPDATE : Wani baru tukar " back to top " , tu wani buat sendiri jadi simple je ^_^



You Might Also Like

4 comments

  1. lawala,,,pndinya hias
    suma serba kuning da cma Back to top je 2 still wrna purple^^

    ReplyDelete
  2. singgah cni...light yellow--> cantik. warna pink dah biasa tgk.. :)

    ReplyDelete
  3. @Izzah Norlizah
    Hehe , haah . Tapi dah tukar . Taadaaa ! :D . Simple ja

    ReplyDelete

Fanpage