Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Thursday, November 01, 2012

AlhamduliLlah

Khamis , 01 / 11 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Habis je periksa , terus lega , lega tak bermakna gembira kerana , wani tak pasti apa yang wani jawab dalam kertas peperiksaan .

Ermm , habis je exam , boleh balik , tapi wani tak balik seusai ja habis periksa , wani balik agak lewat sikit . Balik bila semua orang dah habis exam ( sabtu , 03 / 11 )

Barang pun tak kemas lagi nie , lepas update blog wani akan kemas barang , hehehe . Nak settle kan bilik , bersihkan bilik *memerlukan tisu yang bnyakkkk ! :D .


3 comments:

  1. wahhhh bestnye dh abis exam...good2

    ReplyDelete
  2. wah,abis exam dah..? tahniah ye...=D

    ReplyDelete
  3. kunjungan perdana ..


    kaka saya follower yang ke 299 jangan lupa di tunggu ya follbacknya

    ReplyDelete