Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Thursday, November 22, 2012

Campur-II

Rabu , 22 / 11 / 2012
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

Campur-ii ? Apa tu ? Haha , wani akan tulis entry kali ini dengan pelbagai cerite tanpa ada tajuk khusus .

Disebabkan semalam adalah hari yang happy bagi wani , inshaaAllah :) . Wani berjaya memperolehi lesen P , syukur Alhamdulillah . Walaupun itu adalah ulangan , sebb mula-ii test jpj , wani gagal bahagian parking .



Korang takut ular ? Mungkin setengah takut atau geli dan begitu sebaliknya , tak takut . Macm kawan wani nie , dulu bela hamster tapi hamster tu dy dah bagi at kawan wani lagi sorang . Wani pernah jaga hamster tu , bagi makan , tukar tempat tidur , kemas tempat hamster DLL .




tapi sayang , seekor dah mati . Lepas tu ganti yang baru . Ular tu plak , tak adalah sebesar ular at zoo tu , haha . Ular tu kecik ja , ta halus , hee . Nak tengok ??



Kali nie 2 cerita , nanti 10 cerita plak , tapi tak nak buat hikayat 1001 cerita (",)




5 comments:

  1. tahniah.. dh de lesen P.. leh kita drift nnt.. hehe... sy pun 2 kali tpi kt jln rya je kna ulg.. JPJ tu straight sgt.. hehe..

    Huishh.. geli lah pgg ular.. tgk je blh.. pgg jgn.. hehe

    ReplyDelete
  2. @myfirdz
    Terima kasih kak . Haha , jpj nie kadg-ii tak bley duga . Haha , ular . Hanya mmpu pandg ja :D

    ReplyDelete
  3. nia baru je pas update kegagalan test jpj part 3 pointer tu wani..sakit at tol..grrr..bln 12 bru dpt test lagi..eiii

    ReplyDelete
  4. @NIA SI DRUMSTICK
    Wani hari tu gagal at parking . Ta pe , InShaaAllah , kita diberi peluang yang ke-2 , jadi buat yg trbaik . Good Luck :)

    ReplyDelete
  5. tahniah dah dapat lesen P... ^_^

    ReplyDelete