Juara Fear Factor Milik Hairul dan Dazrin

March 31, 2013

Ahad , 31 / 03 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Tengok ! Post atas jam 12malam lagi . Waktu sekarang ialah dua jam enam minit , HAHA . Dah berupa macam jam bercakap dekat telefon nokia .


Alhamdulillah , tak sangka my hero captain hairul menang dalam gameshow Fear Factor *solehh, janganjeless:D* . Sape tak kenal My hero hairul NIE , angkat tangan ! HAHA . Okey-ii , beliau seorang pelakon , dia pernah berlakon dalam cerita SetiaHujungNyawa sebagai Ikram . Ingat tak , ingat tak ?? Ingat bgus . Yang dazrin nie pulak , dia pernah berlakon dalam cerita AdamHawa sebagai Johan . Johan yang nak sangat dekat Ain tu .

Setelah 12 minggu mengharungi pelbagai cabaran dan berkampung di Capetown . Pasangan ini telah berjaya menjadi juara dalam gameshow Fear Factor Selebriti musim pertama . Dan membawa pulang wang tunai sebanyak RM 200,000.00 . Banyakkan ?? Huu ! cukup untuk bayar yuran sampai sem 6 , HEHE .

Pasangan ini ingin menggunakan duit itu kearah kebaikan , InShaaAllah . Hairul nak bawa ibuayahnya ke tanah suci bagi menunaikan ibadah umrah , manakala dazrin pula berhajat memberi sumbangan kepada rumah anak-ii yatim . Semoga duit itu dibawa ke arah kebaikan .

|| Nota Pintu ||: Wani tak tengok pun episod last fear factor nie , dekat kolej kan . Tapi wani layan jugak gameshow nie kalau balik rumah . Disebabkan pemenangnya Hairul . Wani post entry pasal pemenang Fear Factor ini . 


You Might Also Like

2 comments

  1. ow yeas..diorang menang..seratus riban seorang..:)

    ReplyDelete
  2. suka hairuuuuul.....ooo
    wani pon ske..terpkse la kongsi..ahahah

    ReplyDelete

Fanpage