Presentiton

March 13, 2013

Rabu , 13 / 03 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Alhamdulillah , presention untuk hari nie dah lepas , walaupun banyak rintangan yang melanda , hehe . Terima kasih teacher :)

Saja nak cerita , pukul 10 kelas foundation II , tapi wani dengan kawan-ii wani pergi lambat sebab takut sangat nak buat present lagipun kami tak siapkan apa-ii prsediaan pun :( *akibat tangguh keje . Sampaikan teacher ada meseg kawan wani suh datang , hehe . Kami pun pergi , tapi lambat la , masa datang teacher tengah mengajar , dengan muka tebal masuk kelas dan salin apa yang ada di whiteboard tu .

Teacher spend time untuk pembentangan ( berlakon ) , kami pun berlakon lah di hadapan kelas sambil tengok skrip , hahaha *aku tak boleh can nak berlakon bawah datok yusuff haslam :D . Sebenarnya mana boleh tengok skrip , kena hafal . Waktu part aku , aku terbelakangkan audience , haha .

Habis present , kelas pun habis , sebab teacher ada hal yang hendak diuruskan tapi apa-ii pun , Alhamdulillah , dah habis present dan lepas nie pergi kelas pengajian malaysia pulak .

Tiba-ii perut rasa lapar , jom makan !! :)

nyum-ii :)




You Might Also Like

2 comments

  1. congrats dah lepas presentation...wani... chocolate tu...so inviting la...

    ReplyDelete

Fanpage