Segmen : Follow April hingga Disember 2013

April 05, 2013

Jumaat , 05 / 04 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

- klik banner untuk join -

Segmen ini bermula bulan april dan berakhir bulan 12 . Lamanya segmen nie kan ?? Ermm , ku hitung-ii adalah dalam 9 bulan cam tu , sapa yang mengandung bulan ini , InShaaAllah , lahir bulan 12 nanti , hehe . Gurau-ii ja . Sesiapa yang nampak segmen nie jom join ( sini ) . Selamat follow mengfollow dan blogwalking semua . Salam perkenalan :)


You Might Also Like

9 comments

  1. Betol tu dear..hihi...memang 9 bulan lamanyha..hihi..

    thank join cik akak

    ReplyDelete
  2. Salam, hai...
    selamat berkenalan
    datang dari segmen yang sama :>

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan..singgah dan follow dr segmen same..kalau sudi follow me back ya!:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  4. Yellow blog!! teringat kat digi pulak..hahaha...dah singgah...sudi2 kanlah singgah yup!!

    http://macziha.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html?

    ReplyDelete
  5. salam,cantik nya blog :)
    sy pun dr segmen yg sama
    meh follow blog sy :)
    http://syamimimot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum . Datang dari segmen sama untuk bw ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum XD Blogwalking sini.

    Jom join untuk memeriahkan lagi segmen ni XD Terus letak link blog. Takyah buat entry. http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  9. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    ReplyDelete

Fanpage