Segmen: Salam Perkenalan By Miss Banu

April 20, 2013

Sabtu , 20 / 04 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


- klik banner untuk join -

|| Kata-ii Aluan ||

" Selamat datang ke blog DiarikuWanieSyazwani yang bertemakan warna kuning , walaupun kekadang orang kata sakit mata , hehe . 

First : Nak ucapkan " Sanah Helwah ya jamilah Miss Banu " , semoga hidup akak dirahmati Allah dan dipanjangkan usia , InShaaAllah (: . 

Second : Kalau akak rajin , add lah wani di Twitter dan Google+ (:

Third : Blog wani banyak kekurangannya dan kadang-ii tak ada idea nak update entry hanya join segmen yang banyak dalam blog ini . Memandangkan akak dah datang ke blog wani , sila-ii kan lah untuk yumbang idea apa-ii pada blog ini , hee . Dan kalau bleh berilah sedikit pandang tentang blog ini , haha *macambuatreviewblogpulak* . Haha , bufdaygirl datangkan jenguk blog kita . Minta maaf salah silap , salam perkenalan wani hulurkan (: "



You Might Also Like

3 comments

  1. Berkunjung kak dan salam kenal juga dari saya ya. hehe

    ReplyDelete
  2. Blog Wani lawa tau.. warna kuning yg menarik, ikhlas puji ni.. apapun selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  3. thanks sbb sudi join..blog adik cantik..warna kuning gitu i likeee..

    ReplyDelete

Fanpage