Tengah follow tiba-ii .. ??

April 11, 2013

Khamis , 11 / 04 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Alhamdulillah , hari nie wani masih bernafas dan boleh update blog walaupun sejak beberapa hari nie wani kekurangan idea untuk menaip . Tapi wani ada jumpe 1 blog yang boleh dikatakan idea yang bernas dan kemungkinan hari-ii kita ada bahan untuk dipublishkan . Idea tu datangnya dari blog IhaZaliza , nak tahu ideanya tekan --> SINI . Serius ! wani tertarik dengan idea dia dan wani nak amalkan , InShaaAllah , hehe . Sesuailah untuk blogger yang kekurangan idea macam wani nie . Ini lampirannya .


Itu bukanlah topik yang ingin wani tulis sebenarnya , tapi sekadar pengongsian (: . Wani nak cerita , tadi masa wani tengah blogwalking dekat blog-ii orang yang menyertai segmen ini . Wani bukan hanya sekadar blogwalking , wani follow sekali . Mula-ii follow okey ja , masa nak follow blog yang bawah-ii terkeluar benda nie


Wani pelik , kenapa tiba-ii keluar benda nie pulak ?? Sebab sebelum-ii nie tak ada pun , selalu ada pun dekat ruangan komen je sekarang ini dekat follower pulak . Dari blog yang pertama ada bnd ini sampailah bawah-ii nya pun ada benda ini jugak . Atau benda nie memang dah diset untuk memang ada ?? =,=" . Haha , wani pun tak pasti blog wani nie ada ke tak ?? Sebb wani rasa , rasa jela , semua blog dah mula ada . Nak check , tapi tak thu dekat mana ?? Siapa pernah kena macam nie ?? Ke wani sorang yang kena ?? hehe .

Okey , untuk kali nie saja entry wani , kalau ada sapa-ii tahu tentang benda nie komenlah diruangan entry wani taw . Tah-ii blog wani pun ada jugak .. huu .




You Might Also Like

4 comments

  1. Salam..belum pernah kena lagi..pagi tadi follow blog wani pun x de pulak keluar macam tu..

    ReplyDelete
  2. Sebab wani dah banyak follow blog tu lah die minta word verification..cik pon selalu mcm tu kalau dah join segmen yang kene banyak follow blog kengkawan..

    ReplyDelete
  3. @cik azLyzah⊙.☉
    0oh , yeke ? Baru tahu , terima kasih kak (: kene follow sikit-ii jela lpas nie , hehe

    ReplyDelete
  4. idea yg menarik.. nnti boleh try...

    yg pasal mintak word verification untuk nk follow tu, dia mintak kalau dalam sehari kita follow banyak sangat blog. selalunya pha is kena bila join segmen, masa nk BW... kalau x silap la...

    ReplyDelete

Fanpage