Contest Headerku Owsem by Sharina

May 18, 2013

Jumaat , 18 / 05 / 2013
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

-Klik banner kalau nak join-

Assalamualaikum
Jom ramai-ramai kita join Contest Headerku Owsem by Sharina, hanya perlu pertaruhkan header korang yang comel-comel itu dan sedikit syarat, confirm korang boleh follow punya lah 
Jom tengok hadiah dulu [Sini]
Contest ini dianjurkan oleh Sharina Elyana
bersama sponsor Yasira, Aisyah Humaira, Nabila Medan, Syiela, Pelangi Collection
Choc Empire, Cik Ana, Fatin Diana

♥ Good Luck 

Header yang dipertaruhkan 

You Might Also Like

5 comments

  1. dari kontes sama~ gudluck!
    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

    ReplyDelete
  2. salam. dr contest yg sama n follow you~
    good luck!!
    http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama.



    Link : like header blog saya. terima kasih :)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592881064068984&set=a.592867830736974.1073741827.212530322104062&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-frc3%2F972047_592881064068984_204367207_n.png&size=960%2C441

    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama ..
    done follow here ..

    jom LIKE LIKE ~
    link header : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=593183480705409&set=pb.212530322104062.-2207520000.1369108068.&type=3&theater

    http://keyranazleen.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

    ReplyDelete
  5. salam alhamdulilah dah berakhir pun contest ni even dah lama..bru skg ada masa nak bw

    thnks sbb join..:)
    jenguk kembali ya
    http://www.opzzpinky.my/

    ReplyDelete

Fanpage