Menyepi

May 29, 2013

Rabu , 29 / 05 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Alhamdulillah , wani dah selamat sampai rumah dengan kawan dari kuala kangsar . Ermm , banyak betul dugaan yang berlaku masa di kuala kangsar . Tak mau sebut , cekk malu ! hehe . Apa-ii pun , terima kasih kepada solehh kerana sanggup hantar kami balik .

0oh , maaf kepada blogger yang visit blog wani yang sudah bersarang lagi tak kemas , kerana wani tak visit blog korang balik . Tak pe , dengan masa yang ada , wani akan visit korang balik , follow blog korang balik dan join segmen yang ditag oleh wani , InShaAllah (:


|| Nota Hati ||: Eh-ii , wani ingat nak update cerita selama wani di KualaKangsar :D 


You Might Also Like

2 comments

  1. hihi...menyepi bukan bermakna kita tak ingat lah syg..hihi

    ReplyDelete
  2. blogwalking meow meowwwwww

    ReplyDelete

Fanpage