Review Pemenang SCByDJH : MySweetStory : GeeAzie

May 16, 2013

Khamis , 16 / 05 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Wani nak selesaikan beberapa hutang yang tertunggak . Sekarang wani nak review pemenang dari contest ini . Huu ! ini first time review blog orang , selalunya orang yang review blog wani . Mabrukk ! kepada pemenang , kepada yang tak menang , InShaAllah ada rezeki di segmen lain (:

Blog yang pertama pada hari ini :


Halo-ii !! Ini blog pertama yang wani akan review sebab akak nie yang PM wani dulu , hehe *bolehpulakmacamtu* .

0oh , akak nie orang kelate , hehe . Dia belajar di kedah *jauhnya* . Pape pun , teruskan menuntut ilmu , jangn berhenti (:

Okey ! pada pandang wani blog akak nie ringan , sebab tak banyak widget yang akak nie letak , akak nie letak yang penting-ii je , bagus-ii . Wani tak nak komen banyak , sebab blog akak nie okey je . Warna pun sloww , bertemakan pink . Pengguna blogskin kebanyakkanya tak pakai warna yang terangkan ??

Wani nak cadangkan , apa kata akak letak penaja tu bawah kisah dahulukala . Biar arkib diatas .

Selesai ! Jom pergi usha blog akak nie ( SINI )

|| Nota Cinta ||Maaf seandainya ada kekurangan dalam mereview blog akak nie (:


You Might Also Like

3 comments

  1. Jemput join ^_^
    http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-sambil-like.html

    ReplyDelete

Fanpage