Entry Terdesak

June 28, 2013

Assalamualaikum

Lama wani tak update blog kan ?? Maaf , dah lama tak balas kunjungan korang dan join segmen-ii korang . Tak pe , wani tak ada pun segmen berjalan juga , hehe

Disini , ingin wani katakan bahawasanya wani ada dekat kolej sekarang jadi tak dapat update selalu . Wifi tak ada dekat sini , nak online kena pinjam broadband kawan . 

Nanti jika berkelapangan wani singgah dan komen blog korang yee . Wahh ! buat entry macam ayat hott ! haha .


You Might Also Like

4 comments

  1. ok, tunggu wanie update entry lg. :)

    ReplyDelete
  2. patutlah lama tak tengok adik...:)

    ReplyDelete
  3. Berkunjung dulu ya kakak di blog yang ini

    ReplyDelete
  4. Slm blh kwn..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete

Fanpage