Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Tuesday, June 11, 2013

Nak minta tolong

Selasa , 11 / 06 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Lama wani tak taip entry ceritakan ?? Selalu segmen dan giveaway je . Sebenarnya kekurangan idea nak menaip , kalau ada pun just copy and paste . Wani tak reti nak cerita tentang alam kehidupan , hehe . 

Dekat sini , wani nak minta tolong . Ada sesiapa pandai hilangkan background putih belakang tu tak ?? 

- klik untuk nampak jelas masalahnya -

Niat nak tukar template lain blog nie tapi penat nak edit-ii , nak upah orang , Allah , fulus tak ada , nak minta free , malu la :D

Dimana ada kemahuan , Disitu ada jalan *kenakeperibahasanie??* . Wani akan ubah sendiri template nie sempena nak puasa nie , hahaha . Jujur ! kekadang jemu mengadap blog yang sama nak kelainan juga . Wani tengok blog orang semua cantik-ii , kemas , comel-ii , hehe . Wani punya blog pun cantik juga , ahahaha *pujisendiri

Sesiapa boleh tolong , inform wani boleh ?? Nanti pm wani dekat SINI tak pun SINI . Bantu korang amat wani perlukan , wani ada cari dekat blog toturial tapi macam tak ada image *wahh!buatsebakpulak . Dan sesiapa yang ada cadangan untuk okeykan blog wani , bagitahu jugak lah taw , ehehe . Jazakallahukhairo (:

Fi Hifzillah , ilal liQa' image


3 comments:

  1. yana pown xpndai jugak,,selalu godek2 tuto blogger,,jmput ke blog yana

    ReplyDelete
  2. alamak, dulu iha ada belajar buat sendiri tapi sekarang dah lupa pulak.. rasanya kena tarik/pisahkan menu dgn ayat welcome tu ke atas.. maksudnya kena letak gadget tu betul2 bawah header kalau tak silap.. nanti putih tu akan ke bawah.. kalau salah jugak maaf ye.. :(

    ReplyDelete
  3. err Wani, iha dah buat entri.. harap membantu :)
    http://ihazaliza.blogspot.com/2013/06/tutorial-transparent-bawah-header.html

    ReplyDelete

DuniaIman_Bookstore

|| Tuan Blog ||

|| Intai Dari Mana ? ||