Salam Aidilfitri Dari WanieZunidan

August 07, 2013

Rabu , 07 / 08 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


 pembaca , 

Disini bersama 29 Ramadhan 1434H . Saya Nur Syazwani Binti Zunidan ingin mengucapkan 
|| Selamat Hari Raya Aidilfitri , Minal Aidin Wal Faizin || 
kepada ibuayah , sanak saudara , kawan-ii dari Sek Men hinggalah ke kolej , follower blog wani , pembaca blog wani dan terakhir sekali kepada solehh .

Wani susun 10 jari tangan untuk memohon maaf kerana dan sekiranya wani ada terkasar bahasa , terguris hati , tulis perkara-ii yang tak baik , ada marah-ii dalam post-ii wani dan segalanya kesilapan yang tidak disedari . Harap dimaafkan . Bukan untuk bulan syawal sahaja tapi bulan-ii islam yang lain .

Doakan perjalanan wani balik ke kampung dengan selamat walaupun kampung dekat je , hehe , tak jauh mana , tak kuar dari selangor pun , hee . Wani doakan perjalanan  korang balik ke kampung dengan selamat , InShaAllah , Aamiin . Yang balik ke kelantan malam nie ( solehh )  , hati-ii atas highway , kalau mengantuk tukar ship yee .


Bila diumumkan rsok hari raya ,
Semua kanak- kanak beriye - iye ,
Di hari raya semua bergaya ,
Jangan lupa tutup aurat ye .
Beraya , beraya juga tapi pakaian raya tu harap bukan ketat , ikut bentuk badan dan apa-ii pakaian yang bila kita pandang rasa tutup tapi orang tengok macam balut badan jee .

Bila nak raya tertanya-tanya ,
Tiada anak bulan  , makan rayanya lusa ,
Banyak bicara , banyak dosa .
Wahai kawan-ii , maafkan saya (:
Maafkan aku sebab sepanjang perkenalan akan ada 1 tapi sebenarnya banyak , hehe , yang membuatkan kamu terasa hati , sakit hati dengan aku , bukan sahaja dari perbuatan malahan segi percakapan juga . Harap dimaafkan dan tak ambik hati lagi (:


Fi Hifzillah , Ilal liQa' 


You Might Also Like

3 comments

  1. Selamat hari raya aidilfitri... deno raya kat hospital tahun ni... sabor je la...

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya..duit raya ain dah bank in?..mehehe

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya. ;)

    tak terlambat lagi rasanya kan. hihiii

    ReplyDelete

Fanpage