Result Final

November 30, 2013

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Alhamdulillah , wani dah tengok result final exam sem III . Fuhh ! Masa nak klik " Cetak Slip Exam " hati nie berdebar-ii je , tak tahu nak tekan laju-ii ke slow-ii  *bolehpulakmacamtu*

Lulus walaupun ada gagal satu . Memadailah usaha wani yang gagal satu tu siapa suruh tak pergi tandatangan masa ustaz panggil image .


Inilah subjek yang wani ambik masa sem III , cukuplah wani share dengan pembaca yang wani LULUS image . Tunggu nak masuk sem IV , dan InshaaAllah , usaha kena lebih kali nie . Doakan kejayaan wani dunia dan akhirat (:

Fi Hifzillah , Ilal liQa' 

You Might Also Like

7 comments

  1. mabruk dik.. takpe .. usaha lagi .. jgn putus asa tau! akak doakan

    ReplyDelete
  2. Amin..teruskan usaha yer sis..bitaufiq wanajjah (:

    ReplyDelete
  3. Woah. Takpe teruskan usaha kak :) Innallaha maana

    ReplyDelete
  4. you can do better in next semester :)

    ReplyDelete
  5. usaha lagi akak :) In Sha Allah akak boleh :) saya pon hujung bulan 12 ni mybe result final exam sem 1 saya keluar . doakan saya tau ^^

    ReplyDelete
  6. eh padam pointer nmpak cik wani? Lain kali pdm jumlah kredit sekali haha... pointer mesti 2.75 →2.80 kan kan kan hahaha.

    ReplyDelete

Fanpage