Alhamdulillah . Fanpage dah mencecah 1k .

June 23, 2014

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Alhamdulillah , tadi bukak facebook . Fanpage blog ini susah mencecah
1000 ++ like . Sangat tak sangka sebenarnya . 
Tapi itupun atas bantuan korang dan
mereka juga kalau tidak kerana anda dan mereka mesti 
fanpage itu tidak akan sampai ke tahap itu . 
Wani cuba cari idea untuk aktifkan fanpage itu selain
post entry dalam blog je . Tapi buat masa sekarang tidak lagi .
Ada jugak rasa nak cari admin lagi sorang tapi ada tak yang nak ? Hehe .
Takpela , jika ada nanti PM je dekat SINI .
Wani tunggu orang yang sudi kendalikan fanpage itu supaya sentiasa aktif .


Syukran jazilan atas bantuan anda dan mereka kerana sudi like fanpage


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||


You Might Also Like

3 comments

Fanpage