Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Saturday, June 21, 2014

Giveaway Cash RM150 MrJocko

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Hari Sabturian nie , wani tak tahu nak update apa , cuba jugak lah cari bahan bahan apa yang boleh dikongsi , tapi idea kosong lagi . Jadi hari sabtu nie wani cuma akan join segmen sahaja . InshaaAllah .

- Klik Banner Untuk Join -


Tarikh Tamat : 22hb 06 2014

Esok dah tamat segmen nie . Siapa yang tak join lagi tu , rajin kanlah menaip untuk join . Hanya tiga (3) orang pemenang akan pemilih , dan pemenang itu akan dipilih oleh Team Blooggers .


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||

2 comments:

  1. Salam Ukuwah Fillah
    Kak Lya singgah dari segmen yang sama
    Good Luck ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/06/giveaway-cash-rm150-mrjocko.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen wanie

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/maniscouture-in-action.html

    ReplyDelete