Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Sunday, August 24, 2014

Blog Simple .

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani



Alhamdulillah , selama 3 hari 3 malam wani edit-ii blog nie . Wani bukanlah pakar dalam edit-ii ini , aku pun guna toturial-ii orang dan juga toturial wani sendiri .

Wani penat nak fikir warna apa yang patut aku letak dalam blog ini . Selama wani berblogging , aku dah guna warna kuning , pastu ungu (sekejap) , baru-ii nie warna gabungan kuning , pink dan turqoise . Sekarang warna hijau , cream ala-ii oren . Haa , memadai lah . Tak larat nak edit banyak-ii . Tak ada banyak beza pun . Sama je , cuma warna je bertukar .

Sebelum


Selepas



|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||

2 comments:

  1. cantik,simple je. especially header tu. hee :)

    ReplyDelete
  2. tetap cantik walaupun simple.. ^^,

    ReplyDelete