Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Sunday, August 24, 2014

Blogger Baru .

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Nak minta tolong pembaca-pembaca sekalian , boleh tak follow blog ini --> http://ladyyennjayy.blogspot.com/ . She is my housemate and roomate (:


Sekiranya korang dah follow , boleh tinggalkan jejak dalam shoutbox di blog beliau . Dia nie dah ada blog , tapi aku refer buat baru sebab atas kesalahan kod yang berterabur membuatkan aku pening nak buatkan . 


Dia baru nak start blog , jadi entry dia tak banyak lagi . Cum ada dua (2) sahaja . Takpe , nanti bila dia ada masa terluang , dia akan update entry . Btw , wani amat suka kata-ii rekaan dia :D


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||

3 comments:

  1. Mohon follow kite juge, hee tak malu kite pun baru~

    ReplyDelete
  2. assalam.. saya pn baru.. tp setakat sekarang dh 50 entry sya dah tulis.. jemput follow saya jugak boleh..

    AKU DAN KAMU

    ReplyDelete