Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun

December 22, 2014

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani



Assalammualaikum..
Sempena dah hujung tahun ni rasa nak buat Segmen lak. Tujuan Segmen ini diadakan untuk kita semua saling berkenalan, memudahkan kita blogwalking dan sekaligus meningkatkan trafik blog dan menambahkan Follower di blog masing-masing. Jadi tunggu apa lagi, jom join beramai-ramai yer.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog ini
2- Like Facebook Page Blog ini di Sidebar Jika Sudi.
3- Segmen ini akan tamat pada 30 Disember 2014.
4- Korang hanya copy coding dibawah dan paste kan di ruangan html di blog korang dan tinggalkan link entry korang di ruangan komen kat bawah ni.

tu jer simple kan.. Selamat Bersegmen dan Berblogwalking.









|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||




You Might Also Like

11 comments

  1. Assalamualaikum...BW pagi
    dah folo jugak ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen :)

    sy dtg dari segmen yg sama http://caraleezaty.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih sudi join my segmen. Senarai Peserta dah keluar -> http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html Selamat berblogwalking dan selamat tahun baru.

    ReplyDelete
  4. salam... good luck :)
    dtg BW dari segmen yg sama :) done follow u :)

    ReplyDelete
  5. Datang bw lagi :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. datang berblogwalking!!! jum singgah ke blog ijah :) salam kenal . http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hai. Have a blogwalking.
    Dari segmen yang sama. A nice blog.

    http://dihah95.blogspot.com/2015/01/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan... singgah BW sini...

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete

Fanpage