"1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com"

January 24, 2015

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

|| Klik Banner Untuk Join ||

Jom sertai segmen blogger yang penuh cerita citra ini , hehe .

Tarikh Tamat : 31hb Januari 2015 .



Mengenai Blog kak farah a.k.a bubblynotes

Wani tak tahu nak cerita apa pasal blog kak farah nie . Sebab banyak yang baik-baik nya , hehe . 

Wani ikuti blog kak farah nie dari kak farah bujang sampailah kak farah kahwin dan dah anak sorang yang banyak gelagatnya , ash :D . Sekarang kak farah pun dah digelar blogger mama ash . Dan blog kak farah diantara blog yang terbaik di Malaysia .  Tahniah ! 


Blog kak farah masih lagi warna pink dari dulu sampai sekarang , hehe . Dulu blog kak farah meriah-ii gitu , hehe sekarang hanya simple je walau apapun tetap menarik . Nice blog (:

Wani suka pergi blog kak farah sebab banyak info harian yang wani boleh dapat daripada blog kak farah . Tentang penjagaan diri dalam kehidupan , kehidupan kak farah sebagai mama ash , sebagai pekerja dan ketelah-ii ash yang mencuit hati dan sebagainya . Blog kak farah banyak manfaatnya . Dari perkongsian kak farah wani tahu banyak benda , inshaaAllah . Kak farah seorang insan yang Allah jadikan kuat dalam menghadapi hidup .

Akhir kata , semoga ilmu yang kak farah kongsikan di blog dirahmati Allah dan banyak manfaatnya kepada orang yang membaca . Semoga penulisan kak farah takkan berhenti dipertengahan jalan dan akan diteruskan selagi mana kak farah mampu untuk kongsikan bersama orang yang membacanya . Murah rezeki pahala kak farah dalam dunia blogger ini . Semoga kak farah berjaya di dunia dan akhirat . Wallahu a'alam .

Sekian . Dari saya , Syazwani Zunidan 



|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||


You Might Also Like

2 comments

  1. In Shaa Allah, mudah-mudahan...Amin... Terima kasih Wanie sebab sudi sertai mini GA akak, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete

Fanpage