Niaga Online . Niaga apa ? ( Baca Sini )

January 24, 2015

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani
Wani baru nak berjinak-ii dalam niaga online nie , tapi bukanlah barang wani sendirian berhad . Hanya tolong orang . Wani tolong bos yang wani pernah kerja sebelum nie . Bos nie ada kedai dekat Batang Kali . Sape duduk batang kali tahu la sebab bagi wani ada satu kedai yang betul-ii kedai buku je dekat situ .

Antara barang nya :

 . Cd . 
Semua cd adalah original . No cetak rompak . Hanya ada CD nasyid islamik , CD al-Quran , CD mengejarkan umrah , CD doa dan CD kanak-ii mengaji pun ada . Seperti Hafiz Hamidun , Qasidah , Farid Sanullah , DaQmie , Sigma , Ustaz Asri , Hijjaz , Simfoni ,  Ustaz Zambri , UNIC dan sebagainya .

Ini adalah CD terbaru Qasidah ( Buatmu Mawar Ya Rasulullah )


 . Novel .
Semua novel terbaru dan lama jugak ada . Jika ada permintaan novel untuk dicarikan mungkin boleh dipertikaikan .


 . Buku-ii Islamik | Buku Kanak-ii .
Buku-ii yang terbaru keluaran PTS , Kemilau Publika dan sebagainya . Juga ada . Seperti yang terbaru kini , Buku Catatan Mat Lutfi , Amoi Berhijab ( FelixiaYeap ) dan Buku UAI ( Deme wasap Ambe reply )
 . Tasbih .
Haa , tasbih pun ada . Kayu dari tasbih tu inshaaAllah brkualiti , tasbih yang biasa pun ada . Gambar contah tak ada . Kalau ada akan diupdatekan .

 . Jubah .
Jubah yang ada hanyalah jubah lelaki . Jenama yang ada Jubah Aidil , Jubah Harmain , dan lain-ii . Gambar jubah tu akan diupdatekan . Jubah yang ada cap dekat belakang tu pun . Harga ? wani tak runding dengan bos lagi macam mana . Tapi harga inshaaAllah berbaloi .

Haaa , macam satu kedai pula terpromote . Tapi macam basic bos nak jual online hanya buku , CD , novel . Haa , tu jela yang wani tahu . Kalau nak tahu lebih lanjut boleh lawat ke Facebook DuniaIman . Atau whatsapp saja dekat no wani +0147259477 .


Untuk pendahuluan , disini dahulu . Apa-ii akan diupdate semula .
|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||


You Might Also Like

4 comments

 1. menarik. belajar menjual dahulu baru setup bisness sendiri nanti...

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah, moga dilimpahkan rezeki :)

  ReplyDelete
 3. Berniaga ni macam2 boleh kan..nice story dear...

  Mommylina berkunjing sini

  ReplyDelete

Fanpage