Blogwalking | Dunia Iman

August 01, 2015

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Hai semua ! Macam mana dengan puasa enam (6) anda dan hari raya ? Ada beraya ke mana-ii ke ? Hari nie dah masuk 16 syawal 1436 . Kepada semua yang tak puasa enam (6) lagi , sempat untuk anda lakukan nyaa .

Wani nak minta tolong anda semua untuk follow blog ini . Bookshop_DuniaIman .

Bookshop_DuniaIman

Mehh wani terangkan sedikit sebanyak tentang blog ini . Ini adalah blog perniagaan , dalam blog ini terjual berbagai-ii barang seperti contoh barang utama adalah Buku . Dan barang-ii sampingan :-

 VCD , DVD , CD Nasyid Tempatan dan Antarabangsa .
 Barangan Haji dan Umrah / Pakaian Lelaki .
 Mini Tasbih dan Tasbih Digital .
 Al-Quran dengan pelbagai jenis dan jenama .
 Buku Kanak Kanak , Buku Ilmiah dan Buku Akademik .
 Novel Baru dari KaryasSeni , Penulisan2u , KakiNovel , PTS , dan macam-ii lagi .
 Barangan Ubatan .
 Detail yang selanjutnya ( KLIK SINI )


InshaaAllah , harga-ii barang dari kami semua mampu milik . Kami jugak mempunyai kedai sendiri di Batang Kali , Selangor .

Segala barang baru kami akan update dari blog itu , kalau sesiapa nak beli al-quran , cd ayat quran atau cd nasyid , buku-ii , boleh lawati blog itu . Dan kami akan bagi detail dengan sesuatu barang tu seperti mukasurat dalam macam mana , cd yang anda inginkan kami akan test dulu sebelum hantar kepada anda , takut tak boleh dimainkan . Novel , akan diceritkan sinopsis nya . Dan sebagainya .

Anda jugak boleh lawati kami di
Instagram - Bookstore_DuniaIman
Facebook - Dunia Iman

Penghantaran barang ke rumah setiap Isnin - Jumaat jika tiada halangan . Dan barang sampai bergantung kepada poslaju .


Kerjasama anda , wani hargai . I will follow you back (-^)



|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||


You Might Also Like

3 comments

  1. bagus share info ni.
    dah mudah nak cari bahan-bahan ilmiah sebegini hanya dari rumah.

    ReplyDelete
  2. salam ukhwah.. In Shaa Allah akan ke DuniaIman

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..hai2
    Saya jual iphone,samsung,phone case dan lain2..jemput singgah blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +0196117811

    ReplyDelete

Fanpage