Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Sunday, August 30, 2015

"GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ'' .

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


- Klik Banner Untuk Join -



. Hadiah .

- Hadiah yang bakal dimenangi oleh PEMENANG ialah baju baju yang ada kat page HALWA ATTIRE

- Pemenang UTAMA boleh pilih mana mana baju yang dia suka.

- 2 pemenang boleh pilih mana mana baju yang berharga RM100 ke bawah.




Review Tentang HalwaAttire
HalwaAttire adalah satu perniagaan pakaian ibu mengandung . Jika seorang perempuan tu dah mengandung mesti dia kena pakai pakaian yang sesuai dengan tubuhnya , betul ? Yaa ! Right . Jadi laman perniagaan inilah yang sesuai untuk anda kunjungi bagi membeli pakaian baru untuk mengandung . InshaaAllah , harga pakaian ini mampu milik , tidak rugi untuk anda membelinya . Lagipun baju bukan boleh pakai sekali , boleh pakai banyak kali , jadi tak rugi untuk beli .
Jika anda berminat atau ada terniat nak beli baju mengandung ini untuk anda atau kawan-ii anda , boleh kunjungi laman facebook dan Instagram Halwa Attire ini .
Facebook : https://www.facebook.com/halwaattire . InstaGram : https://instagram.com/halwaattire/


Harap-ii laman perniagaan tersebut dapat membantu anda (:


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||



11 comments:

  1. dari entri yg sama :) Bismillah http://impianacikyaanie.blogspot.com/2015/08/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html :)

    ReplyDelete
  2. follow sini dr GA sama..good luck

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html

    ReplyDelete
  3. Good luck For The GA. :)

    Along sudah FOLLOW sini, Sudi2lah kiranya singgah ke blog picisan Along dan FOLLOW Along semula di:

    http://www.rahimaim.com/2015/08/dari-usim-ke-um.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html

    ReplyDelete
  5. gd luck..fzah dr GA yg smaa..:)

    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini jalan2 di sini dari segmen yang sama..semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html

    ReplyDelete
  7. good luck!

    singgah n follow sini
    Fiefi dr GA yg sama =)

    http://blogfiefi.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html

    ReplyDelete
  8. Salam ..TERIMA KASIH sudi join GIVEAWAY.. Tunggu UPDATE Terkini SENARAI PESERTA ...

    ReplyDelete