DAR Hidayah Publisher .

November 14, 2015

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Alhamdulillah , baru-ii ini wani ada terima panggilan daripada Hidayah Publisher tentang jawapan interview wani sebelum nie .

Wani datang interview pada hari rabu 04hb November , baru-ii ini . Setelah interview , mereka akan bagitahu jawapan sebelum hari sabtu atau hari sabtu 07hb November . Wani tunggu punya tunggu tak ada panggilan , menanti jugak la panggilan dari syarikat Hidayah tersebut , namun hampa . Tetapi hari isnin wani ada call syarikat tu tanya jawapan interview , kemudian mereka kata akan call kemudian sekiranya dapat . Memula putus harapan juga la , ingat nak stay kerja tadika je .

Hari selasa tu cuti Hari Raya Deepavali . Tengah kerja part time dekat kedai buku , masa balik dari solat zohor tengok henset ada miscall dari DAR Hidayah , wani pun cepat-ii call balik . Bila dah sambung ke talian . Ya Allah , alhamdulillah . Dapat kerja kerani tu . Ini nak jadikan kerja kerani nie perkerjaan tetap , tak nak tukar-ii pkerjaan dah .

Hari Isnin , 16hb November . Bermula la kerja wani sebagai kerani di syarikat Hidayah Publisher . Harap Allah permudahkan segala urusan , tetapkan hati walau apa pun yang terjadi . Tak nak tukar kerja dah , dapat kerja setahun pun takpe . Jadi staf tetap lagi elok *beranganlebih* haha .

Hanya ini yang dapat dikongsikan kegembiraan kepada pembaca . Harapnya doakan urusan wani dalam pekerjaan ini dipermudahkan , aamiin . Terima kasih ^^


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'   ||


You Might Also Like

2 comments

  1. Good luck! Smge dprmudahkan sglenye :)

    ReplyDelete
  2. gud luck.semoga allah permudahkan segalanya.
    singgah & follow sini.salam perkenalan:)

    ReplyDelete

Fanpage