Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Followers

Saturday, April 23, 2016

Kanak Kanak Riang

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani



Hai Silent Reader . Apa khabar semua ? Semoga hari ini lebih baik dari semalam . Aamiin . Huu ! Dah lama tak update blog . Rasa rindu nak menaip dekat laptop , tapi apakan daya sejak berpindah rumah nie internet tak ada lagi . Alhamdulillah , Yes adik membantu (:

Bila lama tak update banyak benda nak diceritakan . Tapi takpe , wani takkan cerita semuanya hari ini , hari nie nak share mengenai kanak kanak riang :D

Siapakah kanak kanak riang itu ??





Alhamdulillah , tahun nie dapat mengajar dekat Tadika Inovatif . Anak murid pula comel-ii dan mempunyai banyak kerenah T.T tapi takpe , pengalaman handle budak begitu . Dalam kelas ada 20 orang murid . Tu baru sesi pagi , untuk sesi petang mengajar Sek Rendah Islam , tahun 3 .

Memacam kerenah ada , hyperactive pun ada , ada pula budak yang suka minta perhatian asyik menyendeng je dengan wani . Bukan tak suka , sedikit rimas asyik berkepit . Sepanjang 4 bulan nie , alhamdulillah dapat feedback yang positif mengenai anak mereka (:

Persekitaran tadika , berserta kawan sekerja . Alhamdulillah , ada baiknya ada kurangnya , hehe . Itu normal dalam kehidupan nie .

Itu sahaja setakat hari nie , inshaaAllah , akan datang wani akan update mengenai hal lain .


Dunia Iman BookstoreAlhamdulillah , Dunia Iman Bookstore dah ada laman web , boleh layari untuk terjah buku baru . Dan ada SALE !! untuk bulan ramadan yang bakal menjelang tak lama lagi .

www.duniaiman.com

- Assalamualaikum_

|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'   |


4 comments:

  1. salam seronok kan jadi cikgu budak budak akak pon rindu nak mengajar

    ReplyDelete
  2. Wah, student pendidikan kanak2 ke? Semoga menjadi pendidik yg berguna buat anak bangsa. Melentur buluhkan biar Dari rebungnya ;) good job !

    ReplyDelete
  3. widih, rindunya masa kanak-kanak :'(

    ReplyDelete
  4. Comel2 belaka kanak2 riang tu

    ReplyDelete