Widget Followers Hilang

April 27, 2017

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Image result for computer tumblr

Alhamdulillah , masih berkemampuan nak update blog . Okeyy , blog ini wani selalu buka untuk baca blog orang lain , tapi jarang update blog . Dalam selalu buka blog , wani perasaan widget followers tak kelihatan , jadi masa tu fikir mungkin lambat loading . Sebab buka kejap kejap saja .

Baru baru nie baru perasaan widget followers tu memang tak naik . Bila pergi blog orang wani perasan yang widget follower dah berwajah baru . Jadi macam mana wani dapatkan balik widget followers tu ??

Wani ada cuba beberapa cara untuk masukkan widget followers tapi tak berhasil . Ia akan keluar 
" Please correct the errors on this form "
Maksudnya apa ??


Mungkin mana mana blogger yang tahu dan sudi boleh tolong tunjuk ajar wani untuk kembalikan widget followers tu semula . Boleh contact wani direct dekat facebook atau tahu mana mana link yang ajar penyelesaian nya boleh drop link dekat sini . Boleh juga kalau nak komen dekat sini . Terima kasih (:

Wani bab bab macam nie agak lemah juga :D


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'   ||



You Might Also Like

4 comments

  1. ccl pun pernah mengalami problem yang sama ..gigih ccl letak bloglist yang baru

    ReplyDelete
  2. Kak PC kalau follower ok..tapi bloglist selalu ghaib...

    ReplyDelete
  3. cuba wani terjah blog missobsesi.blogspot.com i believe dia ada tinggalkan email. so wani boleh contact her pakai email.

    my blog pernah ada problem pasal widget follower ne..dia yang tolong fix-kan :)

    ReplyDelete

Fanpage