Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Google+ Followers

Friday, June 28, 2013

Entry Terdesak

Assalamualaikum

Lama wani tak update blog kan ?? Maaf , dah lama tak balas kunjungan korang dan join segmen-ii korang . Tak pe , wani tak ada pun segmen berjalan juga , hehe

Disini , ingin wani katakan bahawasanya wani ada dekat kolej sekarang jadi tak dapat update selalu . Wifi tak ada dekat sini , nak online kena pinjam broadband kawan . 

Nanti jika berkelapangan wani singgah dan komen blog korang yee . Wahh ! buat entry macam ayat hott ! haha .


4 comments:

  1. ok, tunggu wanie update entry lg. :)

    ReplyDelete
  2. patutlah lama tak tengok adik...:)

    ReplyDelete
  3. Berkunjung dulu ya kakak di blog yang ini

    ReplyDelete
  4. Slm blh kwn..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete