Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Google+ Followers

Saturday, November 30, 2013

Design Baru

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Akhirnya siap juga . Tiga Hari Dua Malam wani edit warna dan blog nie , kalau orang yang pro mesti dalam berjam-ii je boleh siap :D . Agak pening guna HTML , tekanan tu datang balik macam wani edit blog yang mula-ii dulu .

Blog dulu theme warna kuning oren , kali nie wani bawakan theme warna pink ungu firus . Wani tengok macam ceria sikit dari sebelum nie . Wani cuba untuk design blog sendiri , seperti teringin nak letak border blog tapi macam tak menjadi *abaikan* , lain-ii wani cuba design header tapi idea tak muncul *abaikan* .

Tak banyak beza pun blog dulu dengan sekarang . Hanya beza dari segi warna , scroll blog , dan header . Sidebar masih sama . Ini pun masih ada yang wani nak edit lagi , haha . Wani harap blog kali ini tak berat untuk loading .


Blog wani edit dari tangan sendiri , hanya beberapa icon , freebies ambik dari blog-ii tertentu , hehe . Minta halal ye (:

Fi Hifzillah , Ilal liQa' 


8 comments:

  1. seblm ni rse header lg comei kot....tp pink the besh....higihihih sbb gilew pink... tp siyer cntk

    ReplyDelete
  2. Purple pink. *give a big clap* HikHIk :D

    ReplyDelete
  3. lama tak jenguk blog wanie, maklumlah lain bb tu gelong sikit..btw, nanti bolehla edit blog itew...hehe..nice semuanya cantik..

    ReplyDelete
  4. teringat plak aiskrim paddle pop bila tgk warna blog wani ne :p

    ReplyDelete
  5. untung nya adik pandai editing...cik akak...biasa tempah je :)

    ReplyDelete
  6. teruskan berusaha meng'edit' ^___^

    ReplyDelete