Home Owner TutoriaL Lirik Lagu Dunia Iman Bookstore

Google+ Followers

Friday, November 15, 2013

SEGMEN SIMSEM BLOGGER BY RISHAMELON .

Rabu , 13 / 11 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Disebabkan wani dah lama tak join segmen , hari nie wani nak join segmen . Lagipun tak tahu nak buat apa dan update apa . Yela , soleh mesti sibuk dengan wedding kakak dia , bak kata abang dia " Big sister wedding " (:

Okey ! Tutup cerita yang melalut itu :D

- Klik Banner Untuk Join -

Diantara sebab-ii wani nak join segmen nie :
 Untuk berkenalan dengan blogger baru dan lama .
 Wani nak belajar jadi peramah :D
 Mungkin bila ramai kenalan , banyak cerita yang akan dikongsikan *itupunkalauadaorangshare* dan itu boleh dijadikan pengajaran (:

Nak berkenalan dengan wani ? Jika sudi , lawat dan add serta follow la apa yang tertera dibawah ini :
 Facebook : [ SINI ]
 Facebook page :
 Twitter :
 Instagram : [ SINI ]
 Ask.fm : [ SINI ]
 Blog : [ SINI ]
 WeChat : WanieZunidan
 Google+ : [ SINI ]
Hehe , maaf ! Banyak wani senaraikan . Tapi tak paksa nak add serta follow semua , itukan hak kamu-ii . Terpulang .

Salam Perkenalan dari wani (:


7 comments:

  1. Assalam Wani ^.^ dr segmen yg same..Dah lame follow Wani but xpernah bertegur..So Salam perkenalan..Boleh panggil Mai or kak Mai sbb dah 20 :D
    http://maerahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hee thnks join.salam kenal.ni update terbaru.Risha ade letak page ni dekat menu tab Risha.kalau nak tambah/ubah ape ape bagitahu je ok.link2 korang bagi tu Risha pasti follow.hope boleh jadi geng korang^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Salam..geng simsem . maaf dekat sini banyak banyak . segmen tu terpaksa di hentikan sebab mula awal next year risha langsung tak boleh bagi komitmen dekat blog..sorry sebab Risha baru dapat tahu something yang membuat kan Risha susah nak on blog selalu next year bukan macam sekarang. semua akan di padam,maaf atas usaha korang tapi risha akan biar kan blog korang dlam bloglist risha ok . janji 

    ReplyDelete